Notícies pròpies, Totes les notícies

La Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda fem una crida urgent per presentar al·legacions

El proper divendres dia 13 de juliol finalitza el termini d’informació pública per presentar al·legacions contra les previsions urbanístiques del POUM pel sector d’Aiguafreda (Begur, Costa Brava). Es tracta d’una àrea litoral on actualment es pretén permetre el desenvolupament urbanístic i la implantació de centenars de nous habitatges, així com fins a 3 nous hotels.

La Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda, entitat formada per un grup de persones, la majoria veïns i veïnes del municipi, ja ha presentat unes al·legacions extenses a l’Ajuntament de Begur (a través de les entitats Ecologistes en Acció i Associació de Naturalistes de Girona), per tal de personar-se en el tràmit d’informació pública d’aquest projecte.

Amb l’objectiu de facilitar i estendre la participació publica a d’altres entitats i a la ciutadania interessada, posem a disposició de qui vulgui personar-se contra la Modificació puntual del POUM pel sector d’Aiguafreda un resum de les al·legacions. Per ajudar-nos en aquesta causa i mostrar a l’Ajuntament de Begur el rebuig de la ciutadania en contra la continua agressió, destrucció i massificació del territori, us proposem seguir els següents passos:

Si SOU UNA ENTITAT O PERSONA INDIVIDUAL

 1. Descarregar-vos i imprimiu el resum de les al·legacions: disponibles aquí.
 2. Signeu les al·legacions (última pàgina) i entregueu-les abans del divendres 13 de juliol a l’Ajuntament de Begur (Plaça de l’Església, nº 8 – 17255 Begur), mitjançant alguna de les següents vies:
  • Presencialment, presentar-les formalment per Registre d’entrada davant de l’Ajuntament (us hauran de donar una fotocòpia de l’escrit segellat amb el Registre de la data de presentació);
  • Presencialment en qualsevol Oficina de registre d’entrada i sortida de documents (troba la teva oficina més propera);
  • Via la seu electrònica de l’Ajuntament (fet que us permet presentar les al.legacions des de qualsevol ordinador i lloc) o;
  • Per correu postal certificat.
 3. Posteriorment informeu-nos per a que tinguem constància.

SI VOLEU RECOLLIR FIRMES

Nombroses persones de Begur ja estan recollint firmes porta a porta. Si voleu ajudar en aquesta tasca:

 1. Descarregueu-vos i imprimiu el full de firmes: disponible aquí.
 2. Poseu-vos en contacte per email amb la nosaltres sosaiguafreda@gmail.com per organitzar l’entrega de firmes presencialment a l’Ajuntament.
 3. També us podeu descarregar el resum de les al·legacions: disponibles aquí.

Qualsevol dubte ens trobareu a sosaiguafreda@gmail.com i twitter @SOSAiguafreda

Gràcies per la vostra ajuda! Seguim!

Postal aiguafreda text2