Notícies pròpies, Totes les notícies

La Plataforma donem la benvinguda a Begur al President Joaquim Torra

Ahir, 3 d’agost de 2018, aprofitant la visita del President de la Generalitat de Catalunya a Begur, la Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda va aprofitar l’oportunitat per entregar-li al Molt Honorable Joaquim Torra una carta emotiva, alhora que reivindicativa, així com una foto de la cala d’Aiguafreda.

En aquesta carta, els membres de la Plataforma sol·licitem al Presidentla preservació de la costa de Begur, i en particular de la cala d’Aiguafreda, i li recordem que voler créixer sense sentit ja està prohibit en l’ordenament urbanístic.

Però en la carta entregada al President, no només ens hem volgut centrar en lleis, sinó també en sentits i sentiments. Li hem parlat de llum, de sal, de tramuntana, de pins, d’anís, de ginesta… i li hem parlat d’identitat.

Amb el ferm objectiu de que els paisatges de Begur no passin a ser només un record escrit o una imatge pintada en tela i oli, hem volgut recordar al Molt Honorable Sr. Torra, que, des de la seva posició de President, també està en les seves mans impedir que malmetin el nostre patrimoni natural, paisagístic i cultural de la costa de Begur.

Link per veure la carta entregada al President de la Generalitat de Catalunya.