Notícies pròpies, Totes les notícies

Un mar d’agraïments

La Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda volem dedicar unes paraules d’agraïment a totes les persones que han col·laborat en la campanya de micromecenatge per recaptar fons.

La campanya iniciada el passat mes de juliol mitjançant la plataforma Goteo ha estat tot un èxit i ens ha permès obtenir els diners necessaris per lluitar contra el desenvolupament urbanístic a la cala d’Aiguafreda. Una cala pràcticament verge del municipi de Begur on es pretén construir centenars de segones residències i fins a tres nous hotels. Restarà per veure si podem aturar aquest projecte sense la necessitat d’anar per via penal (fet que segurament ens obligaria a reobrir un nou projecte de recaptació de fons), però això només ho sabrem d’aquí forces mesos.

Sigui com sigui, gràcies als diners recaptats fins ara hem pogut contractar un advocat i hem elaborat nombroses al·legacions i diversos materials divulgatius. Aquestes activitats, sumades al gran suport social que estem rebent i a la gran atenció mediàtia que hem tingut (doncs la Plataforma Salvem la cala d’Aiguafreda ha aparegut en més de 65 reportatges i articles de premsa en els últims mesos), ens donen forces per continuar lluitant contra l’especulació urbanística promoguda per l’Ajuntament de Begur.

Per tot això, volem agrair molt especialment a les entitats Cressi Sub España i Ecologistes en Acció de Catalunya per haver-nos donat suport econòmic, i a les moltes persones individuals que han posat el seu granet de sorra. Sense vosaltres, aquest projecte no podria tirar endavant!

Algunes d’aquestes persones a les que volem mostrar la nostra gratitud són: Adriana Campi, Albert Bosch, Albert Folch Flores, Albert Gileme, Albert Queralt, Alex Alcover, Alfredo Cano, Alícia Pérez-Porro, Ana Campi Valls, Anna Chaparro Elias, Anna Martinez, Anna Queralt, Annelies Broekman, Antonia Perello Juan, Arturo Frediani, Bart Grugeon Plana, Beatriu Rubau Solà, Bernat Santiago, Carles Sánchez-Lafuente Mariol, Carlos Grau, Carlos Ramiro, Carme Gamero Castañer, Clara Saladich, David Bertrana Díaz, David Cid, De Lauriston, Edgar Mestre, Elena Adán Ibáñez, Emma Vandellos Pineda, Enriqueta Vidal Millàs, Eric Van Lierop, Felix Selwa, Francesc Moradell Rabert, Gloria Mas de Xaxars, Gorina Vanrell, Guillem Arimany, Guillem Crexells, Guillermo Vallès Creixell, Isabel Pérez Molina, Ismael Ràfols, Javier Aranda, Jean Sebastien Bertrand, Joan Mora Crespo, Jordi Arcalis, Jordi Ballart, Jordi Cuenca Herrero, Jordi Isidro Llobet, Jordi Izquierdo Asensio, Jordi Soy Casals, José Luis García Cano, Josep Capdeferro Pla, Josep Hurtado Cobles, Josep Suquet, Laia Raga Argemí, Lara Pérez-Porro Rodríguez, Laura Casals i Carrasco, Leon Schettini Alcolumbre, Les Baux de Provence, Lidia Calaf, Lorenz Bogaert, Lourdes Nadal, Lydia Chaparro, Mads Clausager, Marga Prieto, Maria de les Neus Canyelles Grifoll, Marcos Saña, Maria Dinarès, Maria Garcia Martin, Maria Manera Bassols, Miquel Testar, Mireia Van Leeuwen, Montse Simó, Nacho Epelde Gonzalo, Nancy Lathan, Neus Ràfols, Noelia Rubio, Núria Homs Serra, Núria Nogareda Cuixart, Oliver Canosa Daroca, Patrick Rouziès, Pau Planas Puigbert, Pere Guardiola Sala, Ramon Garcia Carreras, Ramon Serna Ros, Robert Roig , Roser Vila, Rupert Merton, Santiago L. Coto, Sílvia Andiñach Pérez, Silvia Xicola Tugas, Sònia Martí, Sylvie Bogaievsky, Xavier Xiol i Yves de Baenst.

MOLTÍSSIMES GRÀCIES! Per vosaltres i per molta altra gent la Plataforma farem tot el possible per salvar la cala d’Aiguafreda (i esperem que també puguem salvar altres paratges naturals de la nostra costa).

Logo SOS Aiguafreda llarg.png