Notícies pròpies, Totes les notícies

S’estableix una quota mensual de 10€ per ajudar a la Plataforma de Begur

📣 AJUDA! Animem a tothom que pugui que ens faci una aportació mensual de 10€ (o de la quantitat que consideri) especificant SALVEM BEGUR per ajudar-nos a recaptar els 15.000€ que ens falten per poder prosseguir amb els 4 recursos que tenim al Tribunal Contenciós de Girona contra ⇒ els 24 xalets a la Pedrera de s’Antiga; els 52 habitatges a tocar de la platja de Sa Riera (“Jardins de Sa Riera Living”); els 33 habitatges a tocar de Puig Montcal i; el nou xalet a la cala de Port des Pi, a Sa Riera.

🤩 Com ja hem anticipat, és més que probable que haguem salvat la Cala d’Aiguafreda de l’especulació urbanística! Ho sabrem definitivament quan es publiqui -d’aquí a uns mesos- el PDU de la Costa Brava, però mentrestant hi ha d’altres paratges de Begur que estan amenaçats. Cada granet de sorra compte i necessitem la vostra ajuda i col·laboració.

🌊 Per ser membre de la Plataforma SOS Aiguafreda – Salvem Begur i ajudar en aquesta lluita us proposem fer un donatiu mensual de 10€ (o de la quantitat que considereu) mitjançant una transferència al següent compte, especificant SALVEM BEGUR:
TRIODOS BANK
IBAN: ES 74 1491 0001 21 2023226422
BIC: TRIOESMMXXX
TITULAR: ECOLOGISTES EN ACCIÓ DE CATALUNYA

O mitjançant Paypal disponible a través d’aquest enllaç https://paypal.me/salvembegur

20191207-122640-CLI
52 habitatges – projecte anomenat “Jardins de Sa Riera Living”