Us necessitem – Donatius

Tot i que la campanya de recaptació de fons per Salvar la Cala d’Aiguafreda (duta a terme l’estiu de 2018) va ser un èxit, des de llavors hem iniciat noves accions judicials per aturar la promoció de: 24 xalets a la Pedrera de s’Antiga; 52 habitatges a tocar de la Platja de Sa Riera (projecte conegut com “Jardins de Sa Riera Living”); així com un nou xalet a primera línea de mar a la cala de Port des Pi, a Sa Riera. A banda d’aquests casos, a Begur, hi han altres zones urgents a protegir per les quals també necessitarem ajuda econòmica, com és el cas de Montcal, a tocar d’Aiguablava.

Aquelles persones interessades en ajudar-nos, podeu col·laborar fent-nos un donatiu a través de PayPal: 

5895cea4cba9841eabab606f

O mitjançant una transferència al següent compte especificant SALVEM BEGUR:
TRIODOS BANK
IBAN: ES 74 1491 0001 21 2023226422
BIC: TRIOESMMXXX
TITULAR: ECOLOGISTES EN ACCIÓ DE CATALUNYA


Ajuda pràctica:

Tot i que actualment ja tenim un gran equip de persones voluntàries, si tens ganes de col.laborar activament o vols rebre informació pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu: sosaiguafreda@gmail.com.

Mentrestant, ens podeu trobar també per les xarxes socials a Twitter i Facebook on anem informant de les últimes actualitats de la Plataforma i dels projectes urbanístics que afecten Begur i d’altres municipis de la Costa Brava amb els hastags #Begur #SaRiera #SOSAiguafreda #SOSCostaBrava.

Logo Devant