AJUDA ECONÒMICA

Tot i que la campanya de recaptació de fons per Salvar la Cala d’Aiguafreda (iniciada l’estiu de 2018) va ser un èxit i ens va permetre elaborar nombroses al.legacions i interposar una denúncia urbanística, des de llavors hem iniciat 4 noves accions judicials per aturar la promoció de 24 xalets a la Pedrera de s’Antiga; 52 habitatges a tocar de la platja de Sa Riera (projecte Van de Walle Residencial, conegut com “Jardins de Sa Riera Living”); 33 habitatges a tocar de Puig Montcal (zona propera a Fornells i Aiguablava) i; 1 nou xalet a la cala de Port des Pi, a Sa Riera.

En total, en data d’agost de 2021, ens falten recaptar uns 12.000€ per poder fer front a les diferents denúncies urbanístiques i als contenciosos administratius que hem presentat als jutjats. Però també per poder encarregar els informes tècnics i pericials que necessitem, i afrontar les provisions de fons que ens demana la Procuradora del tribunal, entre altres despeses relacionades.

Aquelles persones interessades a ajudar-nos, podeu col·laborar fent-nos un donatiu a través de PayPal: 

5895cea4cba9841eabab606f

O mitjançant una transferència al següent compte especificant SALVEM BEGUR:
TRIODOS BANK
IBAN: ES 74 1491 0001 21 2023226422
BIC: TRIOESMMXXX
TITULAR: ECOLOGISTES EN ACCIÓ DE CATALUNYA


Vols ser membre de SOS Aiguafreda?

Tanmateix, també oferim l’opció de ser membres de la Plataforma SOS Aiguafreda – Salvem Begur. Aquelles persones que vulguin estar més implicades en aquesta lluita, us proposem fer una quota mensual de 10€ (o de la quantitat que considereu) mitjançant una transferència bancària o Paypal indicats anteriorment.

Contacte i més informació a sosaiguafreda@gmail.com

Logo Devant