Col•labora

La Plataforma SOS Aiguafreda-Salvem la Costa de Begur necessita ajuda econòmica per fer front a les despeses judicials, així com ajuda voluntària de totes aquelles persones que puguin col·laborar donant suport pràctic a les nostres accions. Tota ajuda serà molt benvinguda!

Ajuda econòmica:

Tot i que la campanya de recaptació de fons a través de Goteo ha estat un èxit, per tirar endavant la Plataforma i en particular per poder cobrir les despeses judicials contra el projecte urbanístic d’Aiguafreda (i d’altres actuacions que es pretenen dur a terme en el municipi de Begur), hem habilitat un compte bancari.

Aquelles persones interessades en ajudar-nos podeu col·laborar fent-nos una transferència al següent número de compte de la Federació d’Ecologistes en Acció de Catalunya, especificant SALVEM LA COSTA: ES 74 1491 0001 21 2023226422.

Ajuda pràctica:

Per col·laborar, ja sigui a nivell personal o a través d’una entitat, poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu: sosaiguafreda@gmail.com. Durant els propers mesos necessitarem recolzament, visibilitat per les xarxes socials i mitjans de comunicació, però també farem trobades i reunions per organitzar múltiples activitats. Us intentarem tenir el més informats possible.

Mentrestant, ens podeu trobar també per les xarxes socials a Twitter i Facebook on anem informant de les últimes actualitats de la Plataforma i dels projectes urbanístics que afecten Begur i d’altres municipis de la Costa Brava amb els hastags #Begur #SOSAigrafreda #SOSCostaBrava i #SangBrava.

Sin título