Col•labora

La Plataforma SOS Aiguafreda-Salvem la Costa de Begur necessita ajuda econòmica per fer front a les despeses judicials.

Ajuda econòmica:

Tot i que la campanya de recaptació de fons a través de Goteo per Salvar la Cala d’Aiguafreda ha estat un èxit, hem iniciat noves accions judicials per aturar les urbanitzacions a la Pedrera de s’Antiga i als Jardins de Sa Riera. A més d’aquests casos, però, hi han d’altres sectors urgents a protegir pels quals també necessitarem ajuda econòmica.

Aquelles persones interessades en ajudar-nos podeu col·laborar fent-nos una transferència al següent número de compte de la Federació d’Ecologistes en Acció de Catalunya, especificant SALVEM BEGUR: ES 74 1491 0001 21 2023226422.

Ajuda pràctica:

Tot i que actualment ja tenim un gran equip de persones voluntàries, si tens ganes de col.laborar activament o vols rebre informació pots posar-te en contacte amb nosaltres per correu: sosaiguafreda@gmail.com.

Mentrestant, ens podeu trobar també per les xarxes socials a Twitter i Facebook on anem informant de les últimes actualitats de la Plataforma i dels projectes urbanístics que afecten Begur i d’altres municipis de la Costa Brava amb els hastags #Begur #SaRiera #SOSAiguafreda #SOSCostaBrava.

Sin título